Handelsman Flink 2020


Allt beror på hur Corona och instruktioner från staten säger. Vi hoppas på en go sommar.
Välkomna tillbaka till vår och sommarsäsong till Handelsman Flink 2020. Efter första säsong i ny regi fick vi en fantastisk fin och givande sommar mer er som gäster, tillika alla fantastiska artister som på löpande band underhållit på bästa sätt. Komponerat med god mat och härlig stämning i en fantastisk miljö med underhållning av högsta klass blir Handelsman flink att räkna med många år. , stort tack och välkomna tillbaka till en ny spännande säsong. Varje musikarrangemang har färre platser än tidigare. Som det ser ut nu är det 50 personer sittande som får avnjuta musik från fantastiska musiker och sångare.vi följer rekommendationer som gäller Corona.

4/7 Flatöns egen Gåke med band börjar musikevenemangen på Flinken

 11/7Karin Klingenstierna och Peeter WiikKarin Klingenstierna,sång, och Peeter Wiik, gitarr och sång , ger dig högsommarens finaste låtar i tätt och svängigt samspelpå Handelsman Flinks. Ett brett urval av musik-  från Cornelis´ ballader  och Taubes valser till soul och pop av Stevie Wonder,  Aretha Franklin, James Taylor, Carole King m fl. Allt medan solen går ner och skymningen faller, till god mat och dryck och oslagbar utsikt över Malö Strömmar.

 

15/7 Patrik Isaksson o Jennifer Brown, den hetaste duon i sommar.  

 

22/7 allas våran Mikael Myllie kommer åter till Flinken för att förgylla oss med sin humoristiska musikaliska begåvning.

 

25/7 Jsons strandhugg, mini med json, per och Gunnar från party patrullen. Musikquize

 

29/7 Peter Simson i egen person med gäst, Peter levererar en musikalisk afton som bara han kan.

I/8 Babe & The babes består av Ellös tidigare son Lasse Nilsson som också driver Thorskogs slott. Lasse och hustrun Barbro gör en liten sommar turne i Bohuslän som de kallar för ” lovetour of Bohuslän”  det blir en fantastisk kväll med mycket minnen, goa skratt och mycket musik  Häli e de

 

8/8 Peeter wiik och Hadar Kronberg. Fantastik bra musik och en njutning för örat och sinnet. Bättre än bäst.

 

15/8 musik quize med Stefan json.

avslutning med Gåke och band. Bartömning  och lätta goa priser.